Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Árösszehasonlító oldalak képes leírás - Internet szolgáltatók.tlap.hu
részletek »

Árösszehasonlító oldalak - Internet szolgáltatók.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: internetszolgaltato.tlap.hu » Árösszehasonlító oldalak
Keresés
Találatok száma - 4 db
Internet árak

Internet árak

A szélesssáv kereső segítségével gyors szélessávú (ADSL és kábeltévés) interneteléréseket kereshet Magyarországon. Elegendő megadnia az irányítószámát, kiválasztania a kérdéses utcát, és a kereső azonnal kilistázza az elérhető internetelőfizetések legfrissebb adatait: árakat, sávszélességeket, szolgáltatókat és technológiákat:

Tantusz

Tantusz

A TANTUSZ portál a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) és a Média- és Hírközlési Biztos közös tájékoztató oldala. A TANTUSZ az Ön fogyasztói szokásai alapján segít eligazodni a vezetékes- és mobiltarifák között, bemutatja a külföldi mobiltelefon-használat (roaming) költségeit, valamint a szolgáltatók kombinált (vezetékes telefon, internet, televízió együtt) csomagkínálatát is. Tájékoztat arról, hogy az Ön által megadott magyarországi lakcímen milyen szélessávú internet-hozzáférések, illetve televíziós szolgáltatások közül lehet választani. Az Ön által bevitt adatokat nem őrizzük meg, és azokat semmilyen egyéb célra nem használjuk fel.

telko

telko

A telko.hu egy szolgáltató-független összehasonlító oldal, mely egyszerűen és áttekinthetően segíti a távközlési szolgáltatások közötti eligazodást. Partnereink szolgáltatásait oldalunkon kényelmesen megrendelheti. Minden szolgáltató fent van itt? A telko-hu-n valamennyi vezető távközlési szolgáltató szerepel. Az adatbázist időről időre bővítjük.

telkopiac

telkopiac

A Telkopiac.hu Online Távközlési Webáruház egy független, közvetítő szerepet betöltő portál, amely naprakészen összegyűjti és rendszerezi a piacon fellelhető lakossági és kis üzleti publikus távközlési ajánlatokat. Ennek köszönhetően portálunkon megtalálható a legtöbb szolgáltató aktuális telefon, internet és televízió szolgáltatásokra vonatkozó ajánlatai. A portfóliót folyamatosan bővítjük, hogy rövid időn belül valóban a teljes hazai távközlési kínálatot megmutathassuk a látogatóinknak.

Tuti menü