Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Budapesti szolgáltatók képes leírás - Internet szolgáltatók.tlap.hu
részletek »

Budapesti szolgáltatók - Internet szolgáltatók.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: internetszolgaltato.tlap.hu » Budapesti szolgáltatók
Keresés
Találatok száma - 5 db
AceTelecom

AceTelecom

Megalakulásunk óta a saját, független és alternatív technológiákon alapuló hálózat kialakítására fókuszálunk. Optikai és digitális mikrohullámú gerinchálózatunk jelenleg lefedi Budapest csaknem teljes területét, és szolgáltatásaink elérhetők a főváros megközelítőleg 40 kilométeres környezetében is. Hálózatunkat üzleti stratégiánk részeként folyamatosan fejlesztjük és bővítjük, hogy a minőségi internet kapcsolatot a lehető legtöbb helyre eljuttassuk.

Hungarocom

Hungarocom

A HUNGAROCOM Híradástechnikai Kft. 1989-ben alakult azzal a céllal, hogy létrejöjjön egy fejlesztés orientált, rugalmas kisvállalat az analóg hálózat digitálissá alakulása során fellépő speciális problémák megoldására annak érdekében, hogy - a felhasználók érdekeit szem előtt tartva - a legjobb és leggazdaságosabb műszaki megoldások születhessenek. A cég valamennyi terméke saját kutatás-fejlesztési tevékenységének eredménye. Fő termékei és megoldásai a különböző kommunikáció figyelő és archiváló rendszerek, egyéni és centralizált kivitelben, valamint a kommunikációs összeköttetések titkosítására szolgáló eszközök. A cég jelentős eredményeket ért el a TETRA rendszer alkalmazásainak fejlesztésében is.

Micronet

Micronet

A MicroNet a MicroNet Kft magyar érdekeltségű vállalkozása. A fejlesztők több évtizedes híradástechnikai és sok éves Internetes tapasztalataira ill. munkájára alapozva kínáljuk az alábbi szolgáltatásokat. A cég 1993 júliusában alakult. A 2002 év végén felmérve a magyarországi gazdasági helyzetet az Internet és az Intenet alapú hangszolgáltatások terén, arra az elhatározásra jutott, hogy megújult szolgáltatásokat indít a hazai piacon mind a céges, mind a magánfelhasználók számára. A tengerentúlon és Németországban már jól ismert kábel nélküli Internet hozzáférés az Internet csonk és a fogyasztó közötti utolsó kilóméterek meghosszabbításának problémáját oldja meg, így 20-30%-kal csökkenti a hozzáférés költségeit és drasztikusan növeli a letöltési sebességet.

Surfnet

Surfnet

Egy új értéknövelt szolgáltatást. Ma már a világ minden pontján szüksége van az embereknek internet hozzáférésre, beleértve a kávézókat, éttermeket, hoteleket, panziókat. Ami a vendégeknek internetet, az Önnek bevételt jelent. Professzionális rendszerünk segítségével akár 1 napon belül elkezdheti bevételének növelését az új Hotspotja segítségével. Nehéz és költséges feladat lenne mindenkinek kiépítenie saját hotspotját, ami kezeli az ügyfeleket, nyilvántartja a bevételeket illetve a statisztikai kimutatásokat. Mi levesszük a terhet az Ön válláról, magas szakértelemmel és nagy szakmai gyakorlattal rendelkező csapatunk kifejlesztette azt a rendszert amivel Ön pillanatok alatt bevezetheti ezt az új szolgáltatást. Ne feledje az internet nem csak Önnek hasznos, de vendégeinek is csábító.

Tiger

Tiger

Termékünket elsősorban irodaházak, oktatási intézmények, hivatalok és egyéb szélessávú internetet igénylő megrendelők részére alakítottuk ki. Tekintve, hogy szolgáltatásunk díja függ a földrajzi helyzettől, árajánlatot csak kalkuláció alapján tudunk adni. Hűségnyilatkozat nélkül, forgalomkorlátozás nélkül, azonos letöltési és feltöltési sebességgel

Tuti menü