Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Domain regisztráció képes leírás - Internet szolgáltatók.tlap.hu
részletek »

Domain regisztráció - Internet szolgáltatók.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: internetszolgaltato.tlap.hu » Domain regisztráció
Keresés
Találatok száma - 18 db
23VNet

23VNet

Társaságunk a 23VNet Kft. minőségi és biztonságos tárhely és domain szolgáltatásokkal áll az Ön rendelkezésére, melyek magukba foglalják a legszélesebb körű plusz szolgáltatásokat is. Cégünk 1997 óta számos elégedett ügyfelet szolgált ki. Online kezelöfelületünkön bármikor megrendelheti és kifizetheti szolgáltatásainkat. Nemzetközi domain megrendelését (.com, .net, .eu, .org, .info), ha bankkártyával fizeti, akár egy órán belül aktiváljuk.

Abplusz

Abplusz

Ügyfeleinknek széleskörű informatikai megoldásokat kínálunk. Legyen szó cégének komplett informatikai rendszerének karbantartásáról, vagy csak egy céges bemutatkozó honlap készítéséről. Mi minden területen a lehető legtöbbet nyújtjuk ügyfeleinknek, hogy megkönnyítsük napi munkájukat. Amennyiben Ön is küzd az elérhetetlen rendszergazdákkal, vagy nincs megelégedve jelenlegi honlapjával, webtárhely szolgáltatójával, esetleg még nincs is honlapja, úgy vegye fel velünk a kapcsolatot, és segítünk, hogy Ön élvezhesse az informatika előnyeit, ne csak a hátrányait lássa.

Akciós domain regisztráció - Dox.hu

Akciós domain regisztráció - Dox.hu

A Dox Internet 10 éve a magyar webhoszting piac egyik dinamikusan fejlődő szolgáltatójaként komplex internetes tárhely és domain szolgáltatásokkal áll magán és üzleti ügyfelek rendelkezésére. Fontosnak tartjuk, hogy minden kedves meglévő és leendő ügyfeleink kiemelt odafigyelésben részesüljenek. Folyamatosan figyeljük a piaci igényeket és hozzáigazítjuk a szolgáltatásainkat. Legyen szó domain regisztrációról vagy webtárhely szolgáltatásról, gyakorlatilag bármilyen igényű és méretű partnert maximálisan ki tudunk szolgálni.

C3

C3

Domain igénylés ügyintézése a .hu felső szintű közdomain alá. Domain igénylés ügyintézése a .hu alatti második szintű közdomainek (pl. co.hu) alá, bejegyzés a regisztrációs adatbázisba, domain név delegálásának regisztrátori fenntartása. A regisztráció az Internet Szolgáltatók Tanácsának regisztrációs szabályzata szerint történik. A regisztrációs folyamat különbözik aszerint, hogy az igénylőnek prioritása van egy adott névre vagy nincs. Prioritást jelent pl. a cégnév egyezése vagy a bejegyzett védjegy. A nem prioritásos igények csak két hét kifüggesztés után kerülnek bejegyzésre, ez idő alatt más, korábbról prioritással rendelkező igénylő megtámadhatja azt.

Cyber Systems

Cyber Systems

A Cyber Systems Kft. a hazai informatikai piac dinamikusan fejlődő vállalata. Cégünk folyamatosan bővíti erőforrásait, összeszokott csapatunk sokéves tapasztalattal rendelkezik az informatika világában. Mindez garanciát jelent arra, hogy kizárólag korszerű és rugalmas megoldásokat szállítsunk Ügyfeleinknek, szolgáltatásaink széles kínálatában pedig mindenki megtalálhatja a számára megfelelőt. Nálunk az Ügyfél áll az első helyen. Folyamatosan fejlesztjük alkalmazott technológiánkat és dolgozóink tudását annak érdekében, hogy jelenlegi és jövőbeli Partnereink számára is kiváló szolgáltatást nyújthassunk.

domainABC

domainABC

Mert a domainabc.hu-t működtető vállalkozás 2000. óta tevékenykedik a domain regisztráció és tárhely szolgáltatás piacán. Mert a domainabc.hu-t működtető cég nem egy frissen alakult, kis, labilis vállalkozás. (A med-pc Bt. 1996 óta bejegyzett gazdasági társaság, alapítása óta gazdasági kamarai tag. Mert a domainABC az Internet Szolgáltatók Tanácsa által akkreditált regisztrátori vizsgával rendelkező munkatársai szakértelemmel válaszolnak kérdéseire.

Dotroll

Dotroll

Cégünket 2007-ben jegyezték be a tulajdonosai akkor még PSGdomains néven. A DotRoll nevet 2009 január óta viseljük. Elsődleges célunk, hogy a magyarországi domain és tárhelyszolgáltatás színvonalát nemzetközi szintre emeljük. Ehhez járulnak hozzá az elért akkreditációink az ICANN szervezet és kapcsolódó domain központok által. Infrastruktúránk felépítésének az elsődleges helyszínéül a Magyarországon jelenlegi legnagyobb energiasűrűségű DoclerWeb Kft. szervertermét választottuk, rendkívüli nemzetközi sávszélességgel és minőségi hardverparkkal, DotRoll ezeknek köszönhetően Tier 3 Internetszolgáltató. Szolgáltatásaink kialakításánál nagy hangsúlyt fektettünk az automatizálásra, a megrendelés és fizetés is online elvégezhető miután a kiépítés automatizáltan történik meg.

Ezit

Ezit

Megbízható informatikai hátteret biztosítunk internetes és irodai alkalmazásokhoz. A legkisebb tárhelytől az összetett rendszerekig megtalálja nálunk, amire szüksége van. Regisztrálunk domaint, adunk tárhelyet, és ahogy növekszenek igényei, válthat, dedikált szerverre vagy saját szerverét is elhelyezheti szerver hosting szolgáltatásunk keretében.

Forpsi

Forpsi

Professzionális minőségű szolgáltatásunkat ügyfelek tízezrei használják - az egész világon. Sokéves (1997 óta) tapasztalattal rendelkezünk a professzionális minőségű internetszolgáltatásban. Az automatikus ügyféladminisztráció emberi beavatkozás nélkül működik, amely garantálja a maximális rendelkezésre állást és a minimális hibalehetőséget.

Hirdetés
Globaldomain

Globaldomain

Cégünk szeretné biztosítani, hogy az internet ne elidegenedést okozzon az emberek között, hanem éppen ellenkezőleg jobb társadalmi és üzleti kapcsolatok kiépítését tegye lehetővé. Célul tűztük ki a magánszemélyek, vállalkozók, és cégek megfelelő interneten történő megjelenésének kialakítását. Hiszen mindenkinek van hobbija, érdeklődik valami iránt, esetleg szeretné megosztani másokkal gondolatait, vagy vitafórumot tartana. Ne gondoljuk, hogy az internet, egy weboldal csak üzleti célra lehet alkalmas, hiszen Kedves Hobbikertész, milyen jó lenne, ha a saját honlapján oszthatná meg tapasztalatait és sikereit társaival, esetleg segítséget kérhetne tőlük. Kedves Autóimádó, jó lenne legújabb tuning eredményeit másoknak képekben megmutogatni egy szabadon szerkeszthető, egyéni tartalommal bíró oldalon?

Integrity

Integrity

Az INTEGRITY Kft. 1995-ben alakult családi vállalkozás, mely alakulása óta töretlenül fejlődött és fejlődik. Stabil ügyfélkörrel, technikai és anyagi háttérrel rendelkezünk, alakulást követő minden évben nyereséges volt vállalkozásunk, minden évben jelentős beruházásokat hajtottunk végre, valamint folyamatos technikai innovációt végzünk. Főtevékenységeink: szerverhoszting, domainregisztráció, domainfenntartáshoz kapcsolódó szolgáltatások, valamint szoftverfejlesztés.

MediaCenter

MediaCenter

A MediaCenter teljes körű, professzionális színvonalú webtárhely, domainregisztráció, szerverhosting és virtuális szerverbérlet szolgáltatást nyújt ügyfeleinek. A MediaCenter a MediaCenter Hungary Kft márkaneve. Cégünk jogelődje a Medimix-Trió Bt. 1995-ben alakult, azóta ügyfeleink megelégedésére teljeskörű internetes megoldásokat nyújtunk, a szoftverfejlesztéstől az online marketing szolgáltatásokig.

Monster Media

Monster Media

Több, mint tíz éves weboldal fejlesztési, és több, mint öt éves webtárhely, és szerverüzemeltetési tapasztalatokkal a hátunk mögött, pontosan tudjuk, mi a fontos. Nem az, hogy magunkat dicsérjük, hanem az, hogy az ügyfeleink elégedettek legyenek. A domain regisztráció legyen gyors és olcsó, a webtárhely szolgáltatás legyen megbízható és minden igényt kielégítő, magas rendelkezésre állással, csak úgy, mint a szerver bérlet és az emeltdíjas SMS szolgáltatás. Pontosan ezen szempontok figyelembevételével hoztuk létre jelen szolgáltatásunkat, ahol gyorsan, egyszerűen regisztrálhatsz domain nevet, vásárolhatsz webtárhelyet. Jelezheted, ha érdeklődsz szerver hoszting, vagy szerver bérlet szolgáltatásunk iránt.

Pontkom Stúdió

Pontkom Stúdió

Szervereink és irodánk Magyarországon, Budapesten a Victor Hugo utca 18-22. sz. alatt található (BIX központ). Gyors, megbízható rendszerünk (C panel) és ügyfélszolgálatunk elősegíti a zökkenőmentes üzemeltetést. Minőségi tárhely szolgáltatásainkkal és alacsony árainkkal szeretnénk új és már meglévő ügyfeleinket hozzá segíteni a sikeres webmegjelenéshez minden téren a weblapok elkészítésén át a weboldalak tárolásáig.

Silihost

Silihost

A Silihost üzemelteti ma Magyarországon a leggyorsabb nyilvános szolgáltatásba bekapcsolt szervert. Hasonló számítógépe itthon például az Országos Meteorológiai Intézetnek van, de a mi versenytársaink mind alsó- vagy középszintű számítógépeket használnak.

Tarhely.eu

Tarhely.eu

A Tudatosság jegyében a Tárhely.Eu Kft. rövid távon is meglehetősen sikeres utat tett meg. 2008 as alakulását követően 2009-ben kezdte meg szolgáltatásait úgy, hogy több éve sikeresen működő vállalkozások teljes rendszerét és Ügyfélkörét vette át kiesésmentesen. Mi több, az új munkatársak bővülése mellett a 'régi' munkatársakat is megtartotta, akik szakértelmükkel és tudásokkal hozzájárulnak az Ügyfelek elégedettségének növeléséhez és a cég további sikereikhez. Folyamatos szerver park, kiszolgálórendszer fejlesztése mellett olyan értékekkel növeli szolgáltatásait , mint folyamatos Ügyfél-orientált és minőségi információk biztosítása, amit neves nyomtatott médium is felhasznált már.

Websas

Websas

Amennyiben domain név regisztrációra van szüksége, jó helyen jár. Cégünk összesen 450 féle végződéssel regisztrál domain neveket. A regisztrációk díja, időtartama és a szükséges dokumentumok eltérőek így mindenesetben tájékozódjon regisztráció előtt mivel is jár a folyamat. A cég ingyenesen nyújt NS1 és NS2 szolgáltatást az általunk regisztrált domain nevekhez. A domainekre kattintva részletesebb információkat kaphat a regisztrációról.

Tuti menü