Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Internet szolgáltatók linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között
részletek »

Internet szolgáltatók képes leírás

Képes leírás

Itt vagy: internetszolgaltato.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 83 db
23VNet

23VNet

Társaságunk a 23VNet Kft. minőségi és biztonságos tárhely és domain szolgáltatásokkal áll az Ön rendelkezésére, melyek magukba foglalják a legszélesebb körű plusz szolgáltatásokat is. Cégünk 1997 óta számos elégedett ügyfelet szolgált ki. Online kezelöfelületünkön bármikor megrendelheti és kifizetheti szolgáltatásainkat. Nemzetközi domain megrendelését (.com, .net, .eu, .org, .info), ha bankkártyával fizeti, akár egy órán belül aktiváljuk.

Abplusz

Abplusz

Ügyfeleinknek széleskörű informatikai megoldásokat kínálunk. Legyen szó cégének komplett informatikai rendszerének karbantartásáról, vagy csak egy céges bemutatkozó honlap készítéséről. Mi minden területen a lehető legtöbbet nyújtjuk ügyfeleinknek, hogy megkönnyítsük napi munkájukat. Amennyiben Ön is küzd az elérhetetlen rendszergazdákkal, vagy nincs megelégedve jelenlegi honlapjával, webtárhely szolgáltatójával, esetleg még nincs is honlapja, úgy vegye fel velünk a kapcsolatot, és segítünk, hogy Ön élvezhesse az informatika előnyeit, ne csak a hátrányait lássa.

AceTelecom

AceTelecom

Megalakulásunk óta a saját, független és alternatív technológiákon alapuló hálózat kialakítására fókuszálunk. Optikai és digitális mikrohullámú gerinchálózatunk jelenleg lefedi Budapest csaknem teljes területét, és szolgáltatásaink elérhetők a főváros megközelítőleg 40 kilométeres környezetében is. Hálózatunkat üzleti stratégiánk részeként folyamatosan fejlesztjük és bővítjük, hogy a minőségi internet kapcsolatot a lehető legtöbb helyre eljuttassuk.

ActivCom (Gödöllő)

ActivCom (Gödöllő)

Több mint 10 éve foglalkozunk informatikai és kommunikációs szolgáltatásokkal, ActivCom Távközlési Kft. néven 2008 óta kínálunk kis- és középvállalatoknak, illetve magánszemélyeknek teljes körű informatikai és kommunikációs szolgáltatásokat. Fő tevékenységünk az Internet és a hozzá kapcsolódó szolgáltatások nyújtása. A hálózat és szolgáltatásfejlesztés célja megalakulásunk óta a saját, független és alternatív technológiákon alapuló magas színvonalú távközlési szolgáltatás biztosítása, és az ügyfelek maximális kiszolgálása. Ennek eredményeképpen jelenleg a következő területeken tudunk teljes körű szolgáltatást nyújtani: Budapest XVI., XVII. kerülete, Csömör, Kistarcsa, Nagytarcsa, Kerepes, Gödöllő, Isaszeg, Pécel, Gyömrő, Maglód, Ecser, Üllő, Vecsés, Gyál, Alsónémedi. Mind üzleti, mind lakossági területen a hagyományos vezetékes hálózatoktól független Internet szolgáltatást biztosítunk partnereinknek.

Ahosting

Ahosting

Magyarország egyik legnagyobb sávszélességű szerverközpontjában várjuk mindazokat, akik professzionális körülmények között szeretnék a szervereiket elhelyezni. E mellett nagyon fontosnak tartjuk, hogy ügyfeleink gépei hardware, klíma, energia, és biztonság tekintetében is ki legyenek szolgálva. Szervertermünkben garantált az üzembiztos működéshez szükséges fizikai környezet és a korszerű internetes alkalmazások futtatásához szükséges nagy sebességű belföldi és külföldi internet gerinchálózati hozzáférés. Kérem, tekintse meg szerver hosting csomagjainkat, és látogasson el egy napra a szerverközpontba, hogy láthassa micsoda fejlesztést árán született meg Budapest legnagyobb szerver központja.

Akciós domain regisztráció - Dox.hu

Akciós domain regisztráció - Dox.hu

A Dox Internet 10 éve a magyar webhoszting piac egyik dinamikusan fejlődő szolgáltatójaként komplex internetes tárhely és domain szolgáltatásokkal áll magán és üzleti ügyfelek rendelkezésére. Fontosnak tartjuk, hogy minden kedves meglévő és leendő ügyfeleink kiemelt odafigyelésben részesüljenek. Folyamatosan figyeljük a piaci igényeket és hozzáigazítjuk a szolgáltatásainkat. Legyen szó domain regisztrációról vagy webtárhely szolgáltatásról, gyakorlatilag bármilyen igényű és méretű partnert maximálisan ki tudunk szolgálni.

AlföldNet (Békéscsaba)

AlföldNet (Békéscsaba)

Cégünk központja Békéscsabán működik, partnerhálózatunk és gerinchálózatunk révén az Alföld.Net szolgáltatások széles földrajzi területen elérhetőek. Szolgáltatásaink kiterjesztésén, újabb együttműködő partnerek bevonásán, folyamatosan dolgozunk. Megtisztelő cégünk számára, hogy számos önkormányzat logisztikai együttműködő partnerként támogatja munkánkat, mert céljainkkal egyetértenek: saját elosztógerincen, komoly műszaki beruházások révén szállítunk, a lakossági pénztárcával is széles tömegek számára megfizethető Internet szolgáltatást.

Antenna Hungária

Antenna Hungária

Az Antenna Hungária meghatározó szereplője a hazai telekommunikációs szektornak. Fő tevékenységi területe az országos földfelszíni televízió- és rádióműsor-szórás, illetve -szétosztás, valamint a műholdas műsorszórás és -szétosztás. A telekommunikációs szolgáltatások fejlesztésével cégcsoportunk egyre jelentősebb szerepet tölt be a távközlés területén is, 1998 óta üzemeltetjük Országos Transzport Hálózatunkat, amely egy nagysebességű, az egész országot lefedő digitális, mikrohullámú gerinchálózat.

Bix2

Bix2

Kétoldali, független optikai betáplálás és mikrohullámú kapcsolat az Invitel infrastruktúrához. További optikai szálak az ügyfelek optikai becsatlakozásához. Direkt kapcsolatok a nagyobb Internet csomópontokhoz (pl. Invitel Ilka utcai DataCenter, BIX, Infopark, Dataplex, stb.). Rádiós kapcsolat biztosítható a DataCenterhez. 3x10 Gbit/sec redundáns kapcsolat az Invitel egyéb telephelyeivel.

Hirdetés
Bluemobile

Bluemobile

Az elmúlt évben a blue mobile folyamatosan bővítette készülék portfolióját, amelyben a klasszikus készülékeken túl egyre több internetképes készülék is megtalálható. A szolgáltatás és a hozzá tartozó mobiltelefon-készülékek az áruházlánc mind a 156 áruházában elérhetők. Az alapvetően egyszerű igényeket kiszolgáló készülékeket forgalmazó áruház mobiljai azért nem csak beszéd- és SMS-forgalmazásra alkalmasak, mobilinternet-díjcsomagok is igénybe vehetők általuk.

BorsodWeb (Miskolc)

BorsodWeb (Miskolc)

A BorsodWeb Kft. célul tűzte ki, hogy színvonalas minőségi szolgáltatást biztosítson Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az Internet iránt érdeklődők egyre szélesebb táborának. Szeretnénk, ha szolgáltatásaink között mindenki megtalálná a neki megfelelő lehetőséget, legyen akár magánember, kisvállalkozó, közepes-, vagy nagyvállalat. Rendszereinket olyan emberek üzemeltetik, akiket a folyamatos szakmai fejlődés és az Internetes kommunikáció iránti elhivatottság vezérel. A stabil műszaki háttér és munkatársaink magas szakmai felkészültsége révén tudunk kiemelt szolgáltatási minőséget nyújtani. Ez a fiatal közösség a garancia arra, hogy a cég dinamikus fejlődése töretlenül folytatódik a következő évek folyamán is.

Btel

Btel

A BTel új és meglévő ügyfeleinek a legújabb és legköltséghatékonyabb távközlési megoldásokat biztosítja, valamint a piaci igényeknek legmegfelelőbb internetalapú megoldások fejlesztésén és hasznosításán dolgozik. Alternatív távközlési szolgáltatóként vezetékes hang,- szélessávú internet-, mobilinternet, és SAT- szolgáltatást nyújt országszerte. Kapcsolódó termékpalettáján szerepel az IPTV, IP-alapú telefonszolgáltatások, az eFax, a VPTV kapcsolatok kiépítése, továbbá szerver- elhelyezés, szerverbérlet és a domain- regisztráció is.

C3

C3

Domain igénylés ügyintézése a .hu felső szintű közdomain alá. Domain igénylés ügyintézése a .hu alatti második szintű közdomainek (pl. co.hu) alá, bejegyzés a regisztrációs adatbázisba, domain név delegálásának regisztrátori fenntartása. A regisztráció az Internet Szolgáltatók Tanácsának regisztrációs szabályzata szerint történik. A regisztrációs folyamat különbözik aszerint, hogy az igénylőnek prioritása van egy adott névre vagy nincs. Prioritást jelent pl. a cégnév egyezése vagy a bejegyzett védjegy. A nem prioritásos igények csak két hét kifüggesztés után kerülnek bejegyzésre, ez idő alatt más, korábbról prioritással rendelkező igénylő megtámadhatja azt.

Cyber Systems

Cyber Systems

A Cyber Systems Kft. a hazai informatikai piac dinamikusan fejlődő vállalata. Cégünk folyamatosan bővíti erőforrásait, összeszokott csapatunk sokéves tapasztalattal rendelkezik az informatika világában. Mindez garanciát jelent arra, hogy kizárólag korszerű és rugalmas megoldásokat szállítsunk Ügyfeleinknek, szolgáltatásaink széles kínálatában pedig mindenki megtalálhatja a számára megfelelőt. Nálunk az Ügyfél áll az első helyen. Folyamatosan fejlesztjük alkalmazott technológiánkat és dolgozóink tudását annak érdekében, hogy jelenlegi és jövőbeli Partnereink számára is kiváló szolgáltatást nyújthassunk.

Datacenter

Datacenter

A több ezer szerverszámítógép befogadására alkalmas, professzionális szervertermeink igénybevételével akár 30 %-os költségmegtakarítást érhet el. Szervereit Magyarország legmodernebb adatközpontjában helyezheti biztonságba, ahol közvetlen csatlakozási lehetőséget nyújtunk a magyar internetes forgalmat lebonyolító új központhoz, a BIX-DC-hez.

Dataland

Dataland

Szerverparkunk több éves üzemeltetése során módunkban állt a kis költségvetésű szolgáltató cégektől kezdve egészen a nagyvállalatok szolgáltatásaival megismerkedni. A kisebb cégek korszerűtlen, nem megfelelő, gyakran instabil infrastruktúrája és a nagyvállalatok gyakran rugalmatlan hozzáállása és magas áraik késztetnek minket szolgáltatásunk hibátlan fenntartásában.

Dataplex

Dataplex

Bérlőink a kolokációs létesítmények között élenjáró infrastruktúra-szolgáltatásokat élveznek, és válogathatnak az iparágban ma elérhető legmagasabb technológiai szintet képviselő értéknövelt szolgáltatásaink széles palettájáról. Az T-Systems adatközpontja megerősített, védett létesítmény, amely megbízhatóan óvja a biztonsági szempontból kényes berendezéseket. A biztonsági rendszer többszintű, a biztonsági szolgálat az év minden napján, 24 órán keresztül működik.

Tuti menü