Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Mobil internet szolgáltatók képes leírás - Internet szolgáltatók.tlap.hu
részletek »

Mobil internet szolgáltatók - Internet szolgáltatók.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: internetszolgaltato.tlap.hu » Mobil internet szolgáltatók
Keresés
Találatok száma - 6 db
Bluemobile

Bluemobile

Az elmúlt évben a blue mobile folyamatosan bővítette készülék portfolióját, amelyben a klasszikus készülékeken túl egyre több internetképes készülék is megtalálható. A szolgáltatás és a hozzá tartozó mobiltelefon-készülékek az áruházlánc mind a 156 áruházában elérhetők. Az alapvetően egyszerű igényeket kiszolgáló készülékeket forgalmazó áruház mobiljai azért nem csak beszéd- és SMS-forgalmazásra alkalmasak, mobilinternet-díjcsomagok is igénybe vehetők általuk.

Externet mobilnet

Externet mobilnet

Belföldi és külföldi összeköttetésünk egyaránt kiemelt megbízhatóságú kapcsolatokon alapul. A hazai adatkicserélő központhoz (BIX) 10 Gbit/s sebességű, 10Gbe hálózaton kapcsolódunk. A budapesti mikrohullámú WaveMAX szolgáltatásunk bázisállomása 100 Mbit/s sávszélességgel, szolnoki regionális központunk 16 Mbit/s sebességű hálózattal kapcsolódik az internethez. Nemzetközi kapcsolatunkról dinamikusan bővíthető 2 Gbit/s sávszélességű kétirányú földi kommunikációs vonal gondoskodik, amelyek Gigabit Ethernet interfészeken keresztül a Telia illetve InteRoute hálózataihoz kapcsolódnak.

T-Mobile

T-Mobile

Okostelefonjával akár útközben is hozzáférhet az internethez, könnyedén megtudhatja, milyen idő lesz holnap, milyen műsor lesz este a tévében vagy másnap a moziban, és persze elolvashatja vagy megválaszolhatja e-mailjeit is. Táblagépével és mobilinternettel egyszerű a böngészés, akár egy kávézóban, akár otthon kényelmesen a tv előtt. Nézze meg kedvenc weboldalait, blogjait, ismerősei Facebook-bejegyzéseit amikor kedve tartja.

Telenor

Telenor

150 éves tapasztalatot szereztünk a telekommunikációban, de tudásunkat most is folyamatosan gyarapítjuk. Világszerte 14 piacon tevékenykedünk, és továbbra is folyamatosan bővülünk. A Telenor úgy köszönti a kétezres éveket, hogy felköltözteti a norvég telefonkönyvet az internetre. A vállalat az ezután sorra köti nagy volumenű szerzõdéseit többek között a Norvég Egészségügyi Minisztériummal, a British Telecommal, a malajziai DiGi-vel. Ekkor szerez teljes körű tulajdont a Pannonban is. A cég a Comsat Mobilie Communications felvásárlásával a világ legnagyobb mobil szatellit szolgáltatójává válik. Miközben a telefonba épített kamerák, majd nemsokára a 3G technológia felforgatja a piacot, a Telenor folyamatosan új piacokon fejleszt. A globális egyenlet legújabb elemei Pakisztán, illetve a 2009-ben startolt indiai szolgáltató. Ez utóbbi mára 600 millió felhasználót fed le hét különböző körzetben.

Tesco Mobilnet

Tesco Mobilnet

A Tesco Mobile Dupla a Tesco Mobile első, feltöltőkártyás tarifája. Ezzel a tarifával igazán egyszerűen és kedvező áron mobilozhat, az alábbi előnyöknek köszönhetően A Tesco Mobile Dupla minden egyenlegfeltöltést bónusszal dupláz meg, például 3000 Forintos feltöltés esetén a +3000 Forintos bónusz Önnek 6000 Ft lebeszélhetőséget biztosít! Minden időszakban, minden belföldi alapdíjas hívás irányban egységes perc- és SMS díjjal számolhat! Egyenlege kényelmesen feltölthető bármely Tesco áruházban, interneten vagy a Tesco Mobile szerződött feltöltési partnereinél.

Vodafone

Vodafone

1999-ben A Vodafone Magyarország Rt. (az akkori VRAM és Primatel) elnyerte a koncessziós jogot magyarországi GSM 900 / DCS 1800 mobil rádiótelefon-hálózat kiépítésére. A Vodafone beindította magyarországi szolgáltatását. 2001-től a Vodafone már kizárólag a saját hálózatán bonyolította a teljes fővárosi forgalmat. Alig több mint két évvel a piacra lépése után a Vodafone már ötszázezredik aktív ügyfelét köszöntötte Magyarországon.

Tuti menü