Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Országos internetszolgáltatók képes leírás - Internet szolgáltatók.tlap.hu
részletek »

Országos internetszolgáltatók - Internet szolgáltatók.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: internetszolgaltato.tlap.hu » Országos internetszolgáltatók
Keresés
Találatok száma - 12 db
Antenna Hungária

Antenna Hungária

Az Antenna Hungária meghatározó szereplője a hazai telekommunikációs szektornak. Fő tevékenységi területe az országos földfelszíni televízió- és rádióműsor-szórás, illetve -szétosztás, valamint a műholdas műsorszórás és -szétosztás. A telekommunikációs szolgáltatások fejlesztésével cégcsoportunk egyre jelentősebb szerepet tölt be a távközlés területén is, 1998 óta üzemeltetjük Országos Transzport Hálózatunkat, amely egy nagysebességű, az egész országot lefedő digitális, mikrohullámú gerinchálózat.

Btel

Btel

A BTel új és meglévő ügyfeleinek a legújabb és legköltséghatékonyabb távközlési megoldásokat biztosítja, valamint a piaci igényeknek legmegfelelőbb internetalapú megoldások fejlesztésén és hasznosításán dolgozik. Alternatív távközlési szolgáltatóként vezetékes hang,- szélessávú internet-, mobilinternet, és SAT- szolgáltatást nyújt országszerte. Kapcsolódó termékpalettáján szerepel az IPTV, IP-alapú telefonszolgáltatások, az eFax, a VPTV kapcsolatok kiépítése, továbbá szerver- elhelyezés, szerverbérlet és a domain- regisztráció is.

Digitv

Digitv

A Digi.TV rendkívül kedvező áron nyújt szélessávú internet elérést elsősorban a sűrűbben lakott nagyvárosokban azon belül is lakótelepeken, többlakásos társasházakban Budapesten és vidéken egyaránt. Amennyiben jó minőségű és egyszerre kedvező áru internet elérést keres, akkor nézzen körül a Digi.tv adatbázisában is, hogy az adott földrajzi területen nyújt-e internetszolgáltatást a szolgáltató.

Drávanet

Drávanet

A cég jogelődje a Drávanet Internet Szolgáltató Kft. 1996 szeptemberében jött létre. A megalakulás óta eltelt közel 15 évben vállalkozásunk rohamos fejlődésen és bővítésen ment keresztül, melynek eredményeként előbb a Dél-Dunántúl legnagyobb Internet-szolgáltatójává nőtte ki magát, majd 2010-ben felvásárolta a TvNetwork ADSL ügyfeleit, később összeolvadt az IceDSL és Fraktál szolgáltatókkal is, így 2011-re a harmadik legnagyobb alternatív és a legnagyobb magyar tulajdonú alternatív internetszolgáltatóvá vált. A Drávanet Zrt. 100%-ban magyar tulajdonú.

Enternet

Enternet

Az Internet robbanásszerű terjedése magával vonta a hatékony és minőségi Internet-szolgáltatás iránti igényt. Az EnterNet 2001 Kft. azzal a céllal alakult 2000 februárjában, hogy ezt a növekvő igényt maximálisan kielégítse, és Magyarország egyik vezető alternatív Internet szolgáltatója legyen. Mára az EnterNet meghatározó szereplője lett az infokommunikációs piacnak, elismerten innovatív szemléletének és jól képzett szakembergárdájának köszönhetően biztosítja ügyfeleinek a megbízható, korszerű technológián alapuló, garantáltan minőségi telekommunikációs kapcsolatok széles körét.

Externet

Externet

A hazai tulajdonban lévő Externet Nyrt. hazánkban az elsők között, 1996-ban kezdte internetszolgáltatói tevékenységét. Eleinte modemes előfizetőket szolgáltunk ki Szolnokon, mára legtöbb szolgáltatásunkat az ország egész területén elérhetővé tettük. Legkeresettebb termékeink a széles sávú elérések: az ADSL, mikrohullámú WaveMAX és a bérelt vonal. Teljes körű internetszolgáltatási kínálatunkban VPN hálózatépítést, VoiP telefonszolgáltatást, szerverelhelyezést és domain regisztrációt is igénybe vehetnek ügyfeleink.

GTS Datanet

GTS Datanet

A GTS Hungary Távközlési Kft. Magyarország vezető alternatív távközlési szolgáltatója, amely hang-, internet- és adathálózati szolgáltatásokat kínál az ország egész területén. A cég 1993 óta van jelen a hazai piacon, ahol kiemelkedő színvonalú szolgáltatásai és magasan képzett szakembergárdája mellett a távközlési liberalizációban betöltött kiemelkedő szerepéről is ismert. A GTS Hungary jelenleg az egyetlen alternatív távközlési cég Magyarországon, amely teljes szolgáltatási portfolióval rendelkezik. Ügyfelei között megtalálhatók kormányzati szervek, állami intézmények, pénzügyi, ipari és kereskedelmi vállalatok, valamint - egyre növekvő számban - lakossági előfizetők is. A cég ügyfeleinek száma eléri a 45 ezret.

Invitel

Invitel

Az Invitel több mint 15 éve a magyarországi távközlési piac kiemelt szereplője. Ezen idő alatt klasszikus telekommunikációval foglalkozó cégprofilból teljes körű üzleti infokommunikációs szolgáltatásokat is nyújtó szervezetté vált, és ma már a magyarországi TOP 200 vállalatból a 21. legeredményesebb és a 4. leghatékonyabb cég. A kifogástalan minőségű szolgáltatás és a maximális ügyfélélmény biztosítása az Invitel 1100 dolgozójának kiemelt célja.

Nordtelekom

Nordtelekom

A Nordtelekom a magyar internet piac egyik fontos szereplője, a mobilinternet mellett bérelt vonali és ADSL internet szolgáltatással, telefonszolgáltatással, szerver elhelyezéssel is foglalkozik, a T-com és Invitel hálózata mellett a Vodafone hálózatán is teljes körű internet szolgáltatást tud nyújtani. A magyar tulajdonú NordTelekom Nyrt. 2009-ben vezette be részvényeit a Budapesti Értéktőzsdére. A Nordtelekom elődjét 1995-ben alapították fiatal amerikai szakemberek. A céget 1999-ben felvásárolta a Telenor, és Nextra néven nyújtott szolgáltatásokat. A jelenlegi magyar befektetőcsoport 2006-tól irányítja a vállalatot. A Nordtelekom elkötelezett ügyfelei telekommunikációs igényeinek maradéktalan kiszogálása iránt.

Hirdetés
Opticon

Opticon

Cégünk több mint 10 éve alakult, kezdetben csak Internet szolgáltatással foglalkoztunk, majd 2003 ban a rohamosan növekvő igények kielégítése érdekében, átlépve Bács-Kiskun megye határait terjeszkedni kezdtünk. Ekkor változott meg a cég neve Bács-Internetről OptimalConnection-ra. Célunk az optimális kapcsolat biztosítása az ügyfelek részére valamilyen IP alapú megoldással. Napjainkban a vállalat jelen van az ország egész területén, közel 1500km hálózat használatával, a legkorszerűbb távközlési technológiák alkalmazásával. Kecskemét, Budapest, Százhalombatta, Baja, Cegléd, Hódmezővásárhely, Siófok, Gödöllő, Kiskőrös, Szentes, Debrecen, és ezek vonzáskörzeteinek ügyfelei élvezhetik szolgáltatásainkat.

T-Home

T-Home

A Matáv Magyar Távközlési Rt. 1991. december 31-én alakult meg, a Magyar Posta három részre válásával 1989 decemberében létrejött önálló távközlési vállalat jogutódjaként. A társaság 1993 végéig 100%-os állami tulajdonban maradt. Ma a Magyar Telekom és a T-Home márkanév a német Deutsche Telekom többségi tulajdonában van.

UPC

UPC

A UPC Business üzletág 2005-ben a Monor Telefon Társaság és a UPC önálló ágazataként jött létre, egyesítve a hagyományos réz, réz-optikai és koaxális megoldásokat a high-tech IP alapú szolgáltatásokkal. A technológiák előnyös ötvözésével lehetővé vált, hogy olyan, akár egyedi igényekre szabott megoldásokat kínáljon a nemzetközi piacon, amely kimondottan az üzleti szféra igényeit szolgálja. Az elmúlt évek sikereihez a jelentős hálózati lefedettség és a minőségi Internet szolgáltatás is hozzájárult, hiszen ezeknek köszönhető, hogy újra és újra kedvező áron kínálhatjuk internet-adat- és telefon szolgáltatásainkat.

Tuti menü