Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Serverhosting szolgáltatók képes leírás - Internet szolgáltatók.tlap.hu
részletek »

Serverhosting szolgáltatók - Internet szolgáltatók.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: internetszolgaltato.tlap.hu » Serverhosting szolgáltatók
Keresés
Találatok száma - 12 db
Ahosting

Ahosting

Magyarország egyik legnagyobb sávszélességű szerverközpontjában várjuk mindazokat, akik professzionális körülmények között szeretnék a szervereiket elhelyezni. E mellett nagyon fontosnak tartjuk, hogy ügyfeleink gépei hardware, klíma, energia, és biztonság tekintetében is ki legyenek szolgálva. Szervertermünkben garantált az üzembiztos működéshez szükséges fizikai környezet és a korszerű internetes alkalmazások futtatásához szükséges nagy sebességű belföldi és külföldi internet gerinchálózati hozzáférés. Kérem, tekintse meg szerver hosting csomagjainkat, és látogasson el egy napra a szerverközpontba, hogy láthassa micsoda fejlesztést árán született meg Budapest legnagyobb szerver központja.

Bix2

Bix2

Kétoldali, független optikai betáplálás és mikrohullámú kapcsolat az Invitel infrastruktúrához. További optikai szálak az ügyfelek optikai becsatlakozásához. Direkt kapcsolatok a nagyobb Internet csomópontokhoz (pl. Invitel Ilka utcai DataCenter, BIX, Infopark, Dataplex, stb.). Rádiós kapcsolat biztosítható a DataCenterhez. 3x10 Gbit/sec redundáns kapcsolat az Invitel egyéb telephelyeivel.

Datacenter

Datacenter

A több ezer szerverszámítógép befogadására alkalmas, professzionális szervertermeink igénybevételével akár 30 %-os költségmegtakarítást érhet el. Szervereit Magyarország legmodernebb adatközpontjában helyezheti biztonságba, ahol közvetlen csatlakozási lehetőséget nyújtunk a magyar internetes forgalmat lebonyolító új központhoz, a BIX-DC-hez.

Dataland

Dataland

Szerverparkunk több éves üzemeltetése során módunkban állt a kis költségvetésű szolgáltató cégektől kezdve egészen a nagyvállalatok szolgáltatásaival megismerkedni. A kisebb cégek korszerűtlen, nem megfelelő, gyakran instabil infrastruktúrája és a nagyvállalatok gyakran rugalmatlan hozzáállása és magas áraik késztetnek minket szolgáltatásunk hibátlan fenntartásában.

Dataplex

Dataplex

Bérlőink a kolokációs létesítmények között élenjáró infrastruktúra-szolgáltatásokat élveznek, és válogathatnak az iparágban ma elérhető legmagasabb technológiai szintet képviselő értéknövelt szolgáltatásaink széles palettájáról. Az T-Systems adatközpontja megerősített, védett létesítmény, amely megbízhatóan óvja a biztonsági szempontból kényes berendezéseket. A biztonsági rendszer többszintű, a biztonsági szolgálat az év minden napján, 24 órán keresztül működik.

Deninet

Deninet

Budapest XIII. Victor Hugo u. 18-22. (BIX épülete) szám alatti szerver szobáinkban biztosítunk szerver hosting szolgáltatást. Redundáns és szünetmentes áramellátás, redundáns légkondicionálás, egyedi Cisco switch port. Konzol szoba (elkülönített helyiség, ahonnan kényelmesen végezhető a szerver karbantartása: monitor, billentyűzet, egér, internet kapcsolat DHCP-n keresztül is)

DoclerWeb

DoclerWeb

A DoclerWeb - mint professzionális hoszting szolgáltató - saját redundáns gerinchálózatot és közel 300 ügyfél 1500 szerverét üzemelteti, több mint 60 munkatárssal, 3 kontinensen (Európában, Amerikában és Ázsiában). A három kontinensen való jelenléttel a Doclerweb a világ internet felhasználóinak 90-95%-át helyben éri el. Magyarországon a legnagyobb külföldi sávszélességgel rendelkezik, illetve az ország legnagyobb teljesítmény sűrűségű szervertermét is a DoclerWeb üzemelteti.

GTS Szerver Hotel

GTS Szerver Hotel

A GTS Szerver Hotel Magyarország egyik legnagyobb nemzetközi és belföldi sávszélességgel rendelkező IP hálózatával várja mindazokat, akik szervereiket professzionális körülmények között kívánják tárolni, alacsony költségek mellett. A GTS Hungary géptermeiben fix havidíjért, forgalmi korlátok nélkül helyezheti el saját szerverét, vagy bérelhet nagy megbízhatóságú szervereket, akár egyedi konfiguráció kialakításával is. A GTS Szerver Hotel szolgáltatásait három helyszínen veheti igénybe: Budaörsön, a GTS Hungary központjában (Budaörs, Ipartelep u. 13-15.); Budapest pesti oldalán, a BIX épületében (XIII. ker. Victor Hugo u. 18-22.); valamint Budán (XI. ker. Hauszmann Alajos u. 3/A). Mindhárom helyszínen garantált az üzembiztos működéshez szükséges fizikai környezet és a korszerű internetes alkalmazások futtatásához szükséges nagy sebességű belföldi és külföldi internet gerinchálózati hozzáférés.

klassztarhely.hu - a korlátlan tárhely szolgáltató

klassztarhely.hu - a korlátlan tárhely szolgáltató

Korlátlan webtárhelyet adunk weboldalának, így jelenleg nem korlátozzuk sem a tárhely méretét, sem pedig a havonta generalhato adatforgalmat sem. Ezen felül a cPanel funkcióit sem érinti konkrét korlátozás, ameddig az ésszerűség határát nem súrolja. Nézzen be hozzánk! Ezen kívül még 3 féle csomaggal állunk rendelkezésre. Alap csomag 100 MB -os tárhelyel havi 400 Ft-ért, Kezdő csomag 250MB-os tárhelyel havi 600 Ft-ért, és NON-PROFIT szervezeteknek, önkormányzatoknak tudunk adni ingyenes tárhelyet 100MB-os mérettel.

Hirdetés
Szerverhosting

Szerverhosting

Magyarországi magánszemélyek, kis-és középvállalkozások internetes hosting igényeit szolgáljuk ki professzionális módon magas minőségű, egyszerűen kezelhető, megbízható, de kedvező árú szolgáltatásainkkal, precíz és gyors ügyfélszolgálattal.

Szervernet

Szervernet

A Szervernet adatközpontjában minden elvárható tényező rendelkezésre áll mely garantálja a szerver gépek optimális működését. A teljeskörű fizikai biztonság, 24 órás operátori felügyelet, redundáns folyadékhűtéses klímarendszer, folyamatos áramellátás nagyteljesítményű szünetmentes tápegység. Ezzel együtt állandó internet hozzáférést biztosítunk, amely változatlanul, éjjel-nappal nagy sebességű kapcsolatot biztosít a világhálóra, így az Ügyfeleink szervere bármikor, fennakadás nélkül elérhető az internetező közönség számára.

Teljeskörű szerver bérlés

Teljeskörű szerver bérlés

VPS vagy fizikai szerver bérlés 99,99%-os rendelkezésre állás mellett. A SkyStore munkatársai a nap 24 órájában monitorozzák a többszörösen redundáns rendszert, amely 2 Gbit/s sebességű gerincvonalon teszi elérhetővé adatait. Ügyfeleink minden segítséget megkapnak, akár virtuális szerver üzemeltetéséről, akár személyre szabott rendszerek kiépítéséről van szó. Emellett nagy hangsúlyt fektetünk a biztonságra, napi adatmentéssel óvjuk a partnereink által bérelt szerveren elhelyezett információkat.

Tuti menü