Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Vidéki internetszolgáltatók képes leírás - Internet szolgáltatók.tlap.hu
részletek »

Vidéki internetszolgáltatók - Internet szolgáltatók.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: internetszolgaltato.tlap.hu » Vidéki internetszolgáltatók
Keresés
Találatok száma - 26 db
ActivCom (Gödöllő)

ActivCom (Gödöllő)

Több mint 10 éve foglalkozunk informatikai és kommunikációs szolgáltatásokkal, ActivCom Távközlési Kft. néven 2008 óta kínálunk kis- és középvállalatoknak, illetve magánszemélyeknek teljes körű informatikai és kommunikációs szolgáltatásokat. Fő tevékenységünk az Internet és a hozzá kapcsolódó szolgáltatások nyújtása. A hálózat és szolgáltatásfejlesztés célja megalakulásunk óta a saját, független és alternatív technológiákon alapuló magas színvonalú távközlési szolgáltatás biztosítása, és az ügyfelek maximális kiszolgálása. Ennek eredményeképpen jelenleg a következő területeken tudunk teljes körű szolgáltatást nyújtani: Budapest XVI., XVII. kerülete, Csömör, Kistarcsa, Nagytarcsa, Kerepes, Gödöllő, Isaszeg, Pécel, Gyömrő, Maglód, Ecser, Üllő, Vecsés, Gyál, Alsónémedi. Mind üzleti, mind lakossági területen a hagyományos vezetékes hálózatoktól független Internet szolgáltatást biztosítunk partnereinknek.

AlföldNet (Békéscsaba)

AlföldNet (Békéscsaba)

Cégünk központja Békéscsabán működik, partnerhálózatunk és gerinchálózatunk révén az Alföld.Net szolgáltatások széles földrajzi területen elérhetőek. Szolgáltatásaink kiterjesztésén, újabb együttműködő partnerek bevonásán, folyamatosan dolgozunk. Megtisztelő cégünk számára, hogy számos önkormányzat logisztikai együttműködő partnerként támogatja munkánkat, mert céljainkkal egyetértenek: saját elosztógerincen, komoly műszaki beruházások révén szállítunk, a lakossági pénztárcával is széles tömegek számára megfizethető Internet szolgáltatást.

BorsodWeb (Miskolc)

BorsodWeb (Miskolc)

A BorsodWeb Kft. célul tűzte ki, hogy színvonalas minőségi szolgáltatást biztosítson Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az Internet iránt érdeklődők egyre szélesebb táborának. Szeretnénk, ha szolgáltatásaink között mindenki megtalálná a neki megfelelő lehetőséget, legyen akár magánember, kisvállalkozó, közepes-, vagy nagyvállalat. Rendszereinket olyan emberek üzemeltetik, akiket a folyamatos szakmai fejlődés és az Internetes kommunikáció iránti elhivatottság vezérel. A stabil műszaki háttér és munkatársaink magas szakmai felkészültsége révén tudunk kiemelt szolgáltatási minőséget nyújtani. Ez a fiatal közösség a garancia arra, hogy a cég dinamikus fejlődése töretlenül folytatódik a következő évek folyamán is.

DataWlan (Dunavarsány)

DataWlan (Dunavarsány)

A DataWlan Internet szolgáltató 2005-ben alakult, 100%-ban magyar magánszemélyek tulajdonában. Célunk a Csepel sziget területén, a Dunántúlon és a környezo településeken az Internet elérésének megvalósítása, kedvezo feltételekkel. Szeretnénk a térség meghatározó szolgáltatója lenni. Tudjuk, hogy ennek elengedhetetlen feltétele a folyamatos továbbképzés, illetve a felhasznált technológia folyamatos frissítése, a rendszer folyamatos fejlesztése.

Deltakon (Kecskemét)

Deltakon (Kecskemét)

Amennyiben érdekli szolgáltatásunk, úgy az ügyintézés egyszerűsítése érdekében, Online is megrendelheti szolgáltatásunkat. A megrendelésétől számított 1 munkanapon belül, Ügyfélszolgálati munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot. A Mikrohullámú szolgáltatás üzembehelyezéséhez elengedhetetlen a helyszini felmérés. A felmérésre egyeztetett időpontban megjelenő szerelő kollégánk viszi magával az Egyedi előfizetői szerződés kitöltött példányát, amelyet a helyszinen kell Önnek aláírnia.

EurCom (Monor)

EurCom (Monor)

A Netkontakt Kft. 2010-ben alakult, több távközlésben jártas szakember összefogásának köszönhetően. Cégünk 100%-ig Magyar tulajdonban lévő vállalkozás. A megalakulás célja, hogy a fővárosi és agglomerációjában elhelyezkedő településeken székelő cégeknek, illetve magánszemélyeknek megbízható, stabil internet, illetve adathálózati szolgáltatásokat nyújtson. Az alkalmazott technológiának köszönhetően gyorsan és magas megbízhatősággal tudjuk kiszolgálni a felmerülő igényeket. Hálózatunkat úgy alakítottuk ki, hogy a főváros környéki települések gyorsan és egyszerűen becsatolhatóak legyenek a hordozó gerinchálózatunkra. Alternatív technológiákat alkalmazva a szolgáltatás ár/érték aránya rendkívül alacsonynak mondható, így elősegítve az partnereink üzleti tevékenységét, valamint a vállalkozások kiadásainak alacsony szinten tartását.

Flynet (Dunaharaszti)

Flynet (Dunaharaszti)

Ezúton szeretnénk megköszönni az elmúlt 12 évben kapott, több, mint 1000 család és cég bizalmát, akik szolgáltatásainkat folyamatosan igénybe veszik. Hosszú utat jártunk be együtt. Mint a gyermek, kezdeti nehéz lépésekkel indultunk. Mára komoly telekommunikációs cég lettünk Internet, telefon, TV szolgáltatással, 24 órás helyi ügyfélszolgálattal, számítógép bolttal és szervizzel, nagy szaktudású rendszergazdákkal, internet oldalak és webáruházak készítésével foglalkozó fejlesztőcsapattal. Mindezek mellett sikerült megmaradnunk 100% magyar tulajdonban és folyamatosan igyekszünk a legkedvezőbb árú és legjobb minőségű szolgáltatást nyújtani.

Hiperkom (Kecskemét)

Hiperkom (Kecskemét)

Cégünk Bács-Kiskun illetve Pest Megyében van jelen mint szélessávú internetszolgáltató, sok településen. A gerinchálózatunk számára ez a térség teljesen elérhető beleértve természetesen Kecskemét városát is, ahol szintén szolgáltatunk. Rendszerünkkel el tudunk jutni a települések külterületén lévő ingatlanokra is akár erdők közepén lévő tanyákba, melyre számos referenciánk van, az ott élők nagy örömére.

Hungaro DigiTel (Szigetszentmiklós)

Hungaro DigiTel (Szigetszentmiklós)

A Hungaro DigiTel Kft. (HDT) Európa egyik vezető műholdas távközlési szolgáltatója, amely magas színvonalú telekommunikációs megoldásokat biztosít mind az állami-, mind a magánszféra szereplőinek. A HDT működésének mindenkori legfontosabb tényezője az ügyfelek távközlési igényeinek professzionális és sokrétű kiszolgálása. Cégünk stabil pénzügyi helyzetének, kimagasló színvonalú működésének, s több mint 18 éves piaci jelenlétének köszönhetően partnereivel stabil, hosszú távú együttműködést alakított ki.

Hirdetés
Infotik (Rakamaz)

Infotik (Rakamaz)

Az infoTIK egy szélessávú internet szolgáltatás, amely többféle sávszélességben igényelhető, amelyek mindegyike korlátlan konstrukcióban használható. Az infoTIK lehetőséget ad az internet elérési sebesség használat közben történő megváltoztatására.

Int-air.net (Győr)

Int-air.net (Győr)

Cégünk 2003-ban alakult Int-air.net Kft. néven. Fő tevékenységünk a távközlés, ezen belül is az internet szolgáltatás. Ezen szolgáltatás vezeték nélküli, mikrohullámú rendszeren önállóan működik, az internet eléréséhez nincsen szüksége telefonvonalra, kábel-tv csatlakozásra, így ennek költsége sem terheli, ezért olyan területen is elérhetővé válik szélessávú internet szolgáltatásunk, ahol ezt más szolgáltató nem tudja vállalni. Szolgáltatási területünkön kiemelt helyet foglalnak el az internettel rosszul, vagy egyáltalán nem ellátott kistelepülések. Az Int-air.net Kft. szélessávú, valamint garantált sávszélességű, bérelt vonalas internet hozzáférését ajánljuk cégek, szervezetek figyelmébe.

InterNet-X (Békéscsaba)

InterNet-X (Békéscsaba)

Az InterNet-X Magyarország Kft. Békés megyei fiatal cég, mely 2005-óta működő folyamatosan fejlődő vállalkozás.Cégünk fiatalos, lendületes csapata többéves műszaki, kivitelezési és szolgáltatási tapasztalattal rendelkezik. Az indulás óta eltelt idő alatt olyan újszerű műszaki megoldásokkal álltunk elő, ami a felhasználóink számára kiemelt biztonságot és kedvező szolgáltatást jelent. 2008-ban az Internet szolgáltatás mellett saját hálózatunkon vezetékes telefonszolgáltatást is nyújtunk, kis és nagykereskedelmi ügyfelek részére egyaránt.

Kevenet (Csepel-sziget)

Kevenet (Csepel-sziget)

A Hiteles Kft. 1996-ban alakult. A vállalkozás 100% magyar tulajdonosi körrel rendelkezik. Fő profilja ügyviteli és informatikai szolgáltatások nyújtása. Tevékenységünk során elsődleges hangsúlyt kap ügyfeleink elégedettsége, a nyújtott szolgáltatások lehető legmagasabb minőségi szinten történő megvalósítása. A kezdetektől foglalkozunk egyéni és kisvállalati informatikával, teljes körű szolgáltatást nyújtva partnereink számára. Ennek keretében vállaljuk irodák, üzemcsarnokok, iroda épületek teljes kommunikációs infrastruktúrájának tervezését, kiépítését, felújítását. Munkatársaink jelentős tapasztalattal rendelkeznek különleges hálózati megoldások kivitelezésében vezeték nélküli technológiák használatával. A 2003. évben indítottuk el Kevenet Internet néven a Csepel - sziget déli régiójában mikrohullámú internet szolgáltatásunkat. Az eltelt 3 év megmutatta, hogy van létjogosultsága az alternatív szélessávú szolgáltatásnak a régióban. Rövidtávú tervünk a Csepel-sziget településeinek teljes lefedése Tököl magasságáig. Középtávú terveink között szerepel egy Dunántúli régió kialakítása az Ercsi - Székesfehérvár-Dunaújváros települések által határolt területen. A körülbelül 25 települést felölelő régió kialakítása partnereinkkel közösen várhatóan 2006 nyarán kezdődik.

Microweb (Kőszeg)

Microweb (Kőszeg)

Cégünk fő tevékenységi köre a vezeték nélküli Internet szolgáltatás, valamint számítógépes hálózatok építése és üzemeltetése. Továbbá tűzvédelmi, biztonságtechnikai, riasztó és CCTV megfigyelő rendszerek telepítése.

Msignal (Ózd)

Msignal (Ózd)

Szolgáltatott csomagjaink mikrohullámú és kábelmodemes technológiával idő- és adatkorlát mentesek, a szolgáltatáshoz pedig nem kell telefonos kapcsolat, sem Kábel-TV csatlakozás. A felhasznált eszközök biztos kapcsolatot adnak minden időjárási körülmény között, a tapasztalati rendelkezésre állási idő jobb mint 98%.Az általunk használt válogatott eszközök - Mikrotik, LinkPro, OvisLink, Ubiquiti, Arris, Teleste - garanciát jelentenek a megfelelő működésre. A kapcsolat elérhető sebessége alkalmassá teszi virtuális magánhálózatok (több telephely összeköttetése), hálózati játékok, internetes hangátvitelre. Díjcsomagjaink magas feltöltési sebességgel rendelkeznek, de akár egyedi szimmetrikus kapcsolatot is igényelhetnek ügyfeleink. Internet elérésével levelezhet, msn-ezhet ismerőseivel, Skype segítségével telefonálhat, illetve VoIP telefonelérést kezdeményezhet. Internet szolgáltatási terület: Ózd, Borsodbóta, Uppony , Sajómercse, Mályinka

Netra (Nyíregyháza)

Netra (Nyíregyháza)

A GIGANET Internet Szolgáltató Kft 2002-ben alakult kifejezetten szélessávú Internet hozzáférés nyújtására, és Internet alapú technológiák fejlesztésére. Tulajdonosai teljes mértékben nyíregyházi magánszemélyek, akik elkötelezettek, hogy Nyíregyházán és vonzáskörzetében a legmagasabb színvonalon szolgáltassanak a lakosság és az üzleti szféra részére. A GIGANET megvalósít minden olyan egyedi, helyi igényt, amelyet a konkurens szolgáltatók nem tudnak felvállalni.

Nicom (Pécs)

Nicom (Pécs)

A NICOM Wireless Internet magánvállalkozásként jött létre, mely 2008. év végéig működött ebben a formában. 2008. decemberében megalakult a Nicom Wireless Kft., mely új szolgáltatásokat valamint új díjcsomagokat kínál előfizetői részére. A Kft. szolgáltatási területe Bács-Kiskun és Baranya megyékre terjed ki. Elsősorban azoknak az előfizetőknek kívánunk alternatívát nyújtani, akiknek folyamatos internetkapcsolatra van szükségük, azonban nem akarnak a szolgáltatásért magas díjat fizetni. A NICOM erre kínál ésszerű megoldást. A korlátlan forgalmú szolgáltatáson túl minden díjcsomag felár nélkül tartalmazza a fix publikus IP címet. Elsősorban azokon a településekre szeretnénk szolgáltatásunkat kiterjeszteni, ahol egyéb internetes kapcsolódási pont kiépítése nem lehetséges ill. ahol a fajlagos beruházási költségek magasak. A szolgáltatás árát a lehetőségekhez képest próbáljuk alacsony szinten tartani, az ár-érték arányt folyamatosan javítani, amint arra lehetőség nyílik.

Tuti menü